Tour de Geuze 2015…

…har idag genomförts för tionde gången. Tyvärr hade jag ingen chans att åka denna gången heller och nästa chans blir först om 2017 eftersom detta event bara anordnas vartannat år. Även denna upplaga hade hela nio lambicbryggerier och lambicblandare som öppnade sina dörrar för de syrligt törstande resenärerna. Dagen har bjudit på hela elva olika rutter runt om i Pajottenland.

 Som vanligt är det H.O.R.A.L. som står bakom arrangemanget och vad jag erfar har det varit ett mycket lyckat sådant. I år har även den magiska Oude Geuze Megablend blandats av Frank Boon på nytt och som brukligt såldes flaska nr 000001 sålts på E-Bay. 2015 års variant har fått en ny något stilrenare etikett än föregående utgåvor vilket jag uppskattar. Hoppas bara att innehållet är lika tilltalande som det brukar vara.

 

På tal om Frank Boon så har han även i år fått ta över ordförandeklubban i H.O.R.A.L efter Armand Debelder (3 Fonteinen) som lämnar posten efter 18 år. Jag har svårt att se någon mer värdig att axla den manteln. Gott val!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

  

2 thoughts on “Tour de Geuze 2015…

  1. Blandningen var bra. Var förbi Tilquin och testade lite nya saker. Mycket trevligt, hann inte stanna länge dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s