Skrubbe ska brygga öl…

…på ett av Sveriges hippaste och mest innovativa bryggerier. Lägg därtill att bryggeriet är fantastiskt bra! Biljetter är bokade och nu är det bara väntan kvar. Tillsammans med min kompis och kompanjon Gustaf åker jag ner till Skåne i mitten på juli…

20140625-213049-77449683.jpg
…och där väntar dessa tre bröder. Den 14:e juli intar vi Brekeriets bryggeri och tillsammans ska vi skapa en öl som aldrig tidigare bryggts i Sverige. Utan att avslöja för mycket utlovar vi en öl som kommer att vara som en flytande champagnesorbet!

20140625-214048-78048706.jpg
Klockan 8:00 den 14:e är det inmäskning och då står vi där med gummistövlar. Ölen kommer att ha premiär på Ölands Skördefest samt Stockholm Beer i slutet på september. Fortsättning följer, var så säkra…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s