Den mest udda av de udda ölens uppkomst (och fall?)

Jag nämnde som hastigast att jag och André Janssens på Hof ten Dormaal diskuterade olika typer av fat. Som jag även nämnt har de en serie öl på en stor del av de europeiska ekfat som går att få tag i.

20140522-165824-61104101.jpg
Härom veckan fick jag en idé om att få tag i ett gammalt matjesillsfat för att lagra hans öl på och idag fick jag även tummen ur att höra av mig till honom. André har inte svarat än men jag väntar med spänning.

20140522-170108-61268729.jpg
Jag har tyvärr inte fått tag i någon som kan leverera fat än eftersom de flesta fiskförsäljarna har gått över till plasttunnor. Dock fick jag idag ett samtal från Göteborgstrakten av en man vid namn Tomas Olsson och han kunde komma över fat som det har lagrats saltad laxrom i. Kan bli hur konstigt eller galet som helst. Hur som helst är det inte gjort än! Fortsättning följer. Nu ska jag kränga Omnipollo Astral

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

1 tanke på “Den mest udda av de udda ölens uppkomst (och fall?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s