Struisebesök med knorr…

Om en vecka gör jag mitt första besök i det förlovade landet och det är inte annat än att jag längtar lite extra den här gången…

20140215-123838.jpg
Det står nämligen ett Struisebesök upphöjt till två på agendan. Förutom besök på bryggeriet med allt vad det innebär, t.ex. kommer de ha 60 öl på tapp, så kommer jag få träffa min gode vän Tomas Danko. Han är på bryggeriet sedan en månad tillbaka som bryggassistent och jag misstänker att han kommer att ge mig en fullständig redovisning vad som försegår på bryggeriet och en fantastisk guidning.

20140215-124659.jpg
Med lite tur kommer jag även springa på Urbain och Carlo under mitt besök men det återstår att se. Om vädret tillåter blir det en cykeltur till Westvleteren på söndagen och lunch på In de Vrede.

20140215-125033.jpg
Trots att Tomas bara varit på Struise i drygt en månad har han redan fått brygga sin första egna öl, Danko Power. Ölen är enligt utsago en session IPA på ungefär 3,8% fullproppad med humle. Den ser vi fram emot!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s