Nytt ölmagasin.

Nu har jag skickat det sista bidraget till Sveriges första ölmagasin, C/O Hops. Det är otroligt ärofullt att som skribent få vara en del av denna revolution med tanke på att jag är färsk som en Pliny ska drickas…

20130625-221943.jpg
Idag fotades det sista i matjobbet som jag skrivet om det magiska Urban Deli. Jag förbannar mig själv för att som ‘matintresserad’ inte besökt detta mecka av mat förut. Det är FANTASTISKT. Jag ser mig själv som oberoende men man har missar något om man inte besöker någon av enheterna.

20130625-222549.jpg
Jag har även fått möjligheten att intervjua bröderna Ek på Brekeriet. Jag tror att alla superlativer redan sagts om dessa skånska pågar men jag försöker ändå. Det kan inte sägas nog för mycket och det de håller på med är värt att lyftas om och om igen…

20130625-223923.jpg
Förutom mina små artiklar är magasinet sprängfullt med läsvärda artiklar om öl så vänligen signera er på en prenumenation.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s