Skrubbe åker söderöver…

För några veckor sedan gjorde min nordligaste provning någonsin när jag besökte Luleå. Om elva dagar är det dags för min sydligaste…

Jag har blivit inbjuden av Hammenhögs Gästagivaregård för att missionera om de belgiska brygderna samt dess historier. Denna pärla mellan Ystad och Simrishamn är inte bara vackert belägen utan är en av Skånes vackraste och välbevarade ‘Gästisar’ med anor från 1693. Lägg därtill att de har en magisk ölmeny med över hundra belgare!

Som ni själva kan se här ovan går denna provning av stapeln lördagen den 21:a september med start klockan 19. Jag hoppas alla som befinner sig i närheten och har möjlighet att komma sluter upp på en trevlig kväll tillägnad de fenomenala belgiska brygderna. För ytterligare information samt bokning följ länken.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s