Sortiment i ‘Lilla Belgien’

Idag stundar den syrliga Skrubbeprovningen jag flaggade för härom veckan och snart anländer ett gäng syratörstande gäster men eftersom många av er är nyfikna på utbudet i Belgoklubbens ölbutik på kommande kryssning tar jag mig tid att publicera den så att ni kan planera era inköp!

Butiken innehåller ett gediget urval av den belgiska ölfloran och eftersom vi vet att det kan vara svårt att få med sig allt man inhandlar erbjuder vi en möjlighet att få det ölen hemkörd till önskad adress. Nedan följer de långt över 100 brygder som finns att införskaffa. Antal exemplar av dessa produkter varierar och priserna kommer att spänna mellan ca 30 – 300 kronor.

Trevlig helg och tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

4 tankar på “Sortiment i ‘Lilla Belgien’

  1. Hej Skrubbe! Tack för alla fantastiska inlägg genom åren!

    Vet du om det kommer att finnas en köpgräns för antal öl gällande vissa av de mer exklusiva ölerna i lilla belgobutiken? Och kommer sortimentet att delas upp mellan alla dagarna?

    Ska dit fre-lör och hoppas så klart på att lyckas få med mig lite Cantillon hem!

  2. Hej Jonas. Dessa eminenta brygder kommer att finnas i en butik som vi bygger upp själva och den kommer att ligga i närheten av den bar jag kommer att stå i. Den är alltså inte inne på festivalområdet och ej heller i anslutning till den ordinarie taxfreebutiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s