Årets Zwanzedag är tillbaka i Stockholm.

Häromdagen lanserade Cantillon de krogar runt om i världen som får möjlighet att servera årets Zwanzebrygd. Efter att under förgående år vara utlokaliserad i Göteborg är nu den svenska Z-dagen tillbaka i Stockholm.

I år kommer detta event gå av stapeln på krogen Zum Franziskaner som sedan ett år tillbaka drivs av legenden Stene Isacsson. Eftersom Stene är mer eller mindre betraktad som en familjemedlem av Cantillon fick han frågan redan förra året men valde att avstå till förmån för Ölrepubliken i Göteborg men i år känner han sig redo och då var valet för Cantillon enkelt.

Jag har redan yppat några spekulationer om vilket håll årets variant av Zwanze kommer att gå åt men det återstår att se. Det som är säkert är att ni bör spika lördagen den 29:e september i era kalendrar.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s