Midsommarlambic från OWA

Nu har Leo Imai som driver spökbryggeriet OWA släppt en fjärde produkt i sin lambicserie innehållande japanska smaker. Dessa syrliga produkter brygger Leo på lambicbryggeriet De Troch i Wambeek. Leos tre föregångarna har synts från tid till annan i Sverige och består av OWA Sakura lambic (körsbärsblom), OWA Ume lambic (plommon) och OWA Yuzu lambic (citron). 

  
De nya produkten innehåller mogna japanska jordgubbar av arten ‘Sky Berry’ från Tochigi och går under namnet OWA Ichigo lambic. Det ska bli synnerligen intressant att läppja denna i en snar framtid och jag hoppas på en gyllene balans mellan bärets sötma och lambicens syra.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s