Schwosch…

…sa det, sen var det tomt! För lite drygt 40 minuter sen släppte Cantillon de två olika välgörenhetsölen jag skrev om för ett par veckor sen.

  
Jag trodde möjligen att jag skulle ha en chans när jag försökte komma över La Vie est Solidaire efter 33 minuter men icke. Cantillons server var (som vanligt när de släpper öl) hårt belastad och när jag väl kom fram var det slut. Efter att ha synat tråden på Facebook hävdar vissa att ölen tog slut på 3 minuter. Helt otroligt! Jag får hoppas på bättre lycka nästa gång…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

1 tanke på “Schwosch…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s