Kul tilltag på Lindemans!

Nu är årets upplaga av Toer de Geuze över och jag liksom de andra som missade dessa två dagar får glatt vänta till 2019 innan det är dags igen. Helgens flöde har fyllts med bilder från de nio deltagande bryggerierna och publiken verkar ha varit mycket tillfreds med alla syrligheter som funnits att inmundiga. Som jag skrev härom dagen verkar detta ha varit den bästa touren någonsin…

   
Ytterligare ett bevis på detta dök upp nu i kväll. De deltagarna som hade Lindemans på sin rutt fick nämligen möjlighet att blanda sin egen unika Oude Gueuze! Vilken fantastisk idé och ett fruktansvärt roligt tilltag. Först provsmakade man fyra olika lambicer som lagrats olika länge…

 
…och sedan valde man vilken mängd av respektive lambic ens egna unika brygd skulle innehålla. När man var nöjd med resultatet fick man korka igen flaskan och ta med den hem. Helfestligt. Jag är väldigt nyfiken på om någon av alla svenska deltagare av Touren gjorde detta men med tanke på att det var en relativt stor klick borde det vara så…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

4 tankar på “Kul tilltag på Lindemans!

  1. Jodå. Minst 2 flaskor befinner sig just nu i Sverige. Det var ett fantastiskt roligt tilltag av Lindemans och jag skulle nog våga gissa på att fler bryggerier och blandare kommer att erbjuda det samma 2019.
    Det var en fantastisk Toer på det hela. Extra kul blev det när man kommer till ställen som De Cam till exempel och upptäcker att det finns två helt nya flaskor bara sådär utan att det nämnts innan. Till Sverige åkte således även Tros Bessen (röda vinbär) och Wilde Bosbessen (blåbär). Vore det inte för att Armand hade ‘shipping service’ hade jag aldrig fått hem allt jag ville. Det slutade med 46 Kilo incheckat + 2 lådor postade.

      • De kommer säkerligen att dyka upp. Det var inga restriktioner på hur många man fick köpa med sig. Tros Bessen har dock ett tryckfel på etiketten där det står att det är 45 Kg frukt tillsatt per 100 liter kriek(!) så vårt monopol är nog inte intresserade av att distribuera den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s