Lättat samvete!

Efter att ha postat gårdagens inlägg som inhöll ett för mig ovanligt bus kände jag mig nödgad att berätta för bryggarna på Alvinne vad jag hade gjort eftersom om de mot förmodan skulle se bloggen vill jag förekomma den. Med en klump i magen tog jag tjuren vid hornen och skrev följande ursäkt:

  
I owe you an appology. But I had an opportunity I couldn’t resist. I’m sorry (or glad because it was awesome) to say I served Sour’ire de Mortagne at Pressklubben last this Thursday. I saw your film and the devil got hold of me, sorry. If you are totally mad at me I can comfort you that I believe I have strenghtened Alvinne in Sweden because of this! Well, the deed is done and if you are angry I’ll give you a free punch next time we will meet. Head or gut? 

När jag hade skickat ursäkten var det dags att underhålla tjugo gäster på Vita Amandi i Nässjö vilket gjorde att jag fick vänta med eventuella svar.

  

Senare på kvällen visade det sig att de hade svarat både på mitt meddelande samt på bloggen och som ni själva kan läsa hade jag oroat mig i onödan. Tacksam och glad över de båda svaren kan jag sova med gott samvete i natt…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s