Hemlighetsmakeri på bred front…

Sitter och funderar på vad jag ska delge er idag och upptäcker att allt jag vill säga är antingen hemligt, under planering, oklart eller på något annat sätt dolt i dimma. Emellertid håller jag på att koka över av allt smussel så jag lättar lite på locket och släpper lite på trycket…

  
Det första hysch-hyschet är självförvållat. Det handlar om Gustafs och mina två gudomliga middagar som vi ska köra till helgen. I ett försök att toppa förra årets middag har vi vridit och vänt på smaklökarna samt provat och testat oss fram till ett som vi hoppas vinnande koncept. Förutom bilderna kan jag avslöja att några av de nio rätterna har fått arbetsnamn som Mormor Greta, Haglunds Pinne och Fika samt att det kommer att serveras öl från exempelvis Alvinne, Bastogne och Struise.

  
Ovanstående bild säger inte så mycket och tyvärr får jag inte säga mer än men jag ber er att notera följande datum i era kalendrar för det kommer att hända saker då. Märk mina ord..

Vidare är den största delen av min hjärna ockuperad av hur våren ska se ut både på Pressklubben och Belgoklubben. Vilka fat ska beställas, nya flasköl och vilka event ska köras på mina torsdagar? Vilka recept ska vi köra till Vår & Påsklådan och vilka öl blir det till Sommarlådan?

  
Sist men inte minst ska det fnulas och pusslas med tider och familj för att kunna delta i festivaler, hålla provningar, kanske brygga någon öl och framför allt sprida den belgiska ölens lov! Men detta ligger än så länge höljt i dunkel och får så förbli tills det lämnat mitt huvud och landat i kalendern…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s