Goda nyheter från Antwerpen!

Sedan i början av november föregående år har himmelriket på jorden eller världens bästa bar, Kulminator, varit stängd på grund av att ägaren Dirk van Dyck har opererat ett trasigt knä som plågat honom under en längre period. Det var sannerligen på tiden för med en åsnas envishet har Dirk trots åtskilliga uppmaningar från vänner och stamgäster vägrat stänga för att lägga sig på sjukbädden.

  
Nu låter Dirk hälsa att operationen har gått bra samt att återhämtningen går bättre och fortare än väntat. Fortsätter det så och i samma takt beräknas Kulminator öppna igen redan i slutet av februari vilket är bra mycket tidigare än vad som sagts tidigare.

Nu ber vi till St Arnoldus att allt går vägen och att detta magiska ställe ånyo får glädjen att servera alla fantastiska öl som dess källare rymmer.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s