4 ÅR!!!

Jisses, vad tiden går! Igår var det visst fyra år sedan jag publicerade mitt första ‘riktiga’ inlägg på bloggen som egentligen startades den 9:e oktober 2012.

  
Nu 1015 inägg senare känner jag mig sjukt stolt och väldigt glad att så många väljer att läsa mina små alster. Utan er vore det som att tala för döva öron. Jag hoppas och tror att mitt dagliga verk gör och har öppnat en del människors ögon för den belgiska ölen. Faktum är att det är hela poängen!

  
Jag tar och avslutar en intensiv dag med en värdig brygd från begynnelseåret  och beger mig mot femårsstrecket.

Tack för allt och tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s