Mystik kring Rodenbach!

Under devisen ”en legends återkomst” har Rodenbach skapat en hemlighetsfull, nedräknande klocka på sin hemsida vilket i sin tur har skapat åtskilliga spekulationer och ryktesspridningar på diverse social medier…

 
Det flesta tror att det är återkomsten av Alexander Rodenbach till Europa som avses men det hoppas inte jag eftersom det är lite av ‘gårdagens nyheter’ och lite tråkigt. Den mytomspunna Alexander Rodenbach gjorde, som jag tidagare berättat, comeback redan i våras även om hela den laddningen gick till USA.

  
Min önskan och om jag fick bestämma skulle denna ‘legend’ vara bryggeriets Gueuze som bryggdes mellan 1950 och 1970. Denna produkt lyssnade till namnet Gueuze Saint-Georges men fick tyvärr stryka på foten när bryggeriet satsade på sitt flaggskepp Rodenbach. Hur häftigt vore inte det!

Nåväl, om 10 dagar och 19 timmar får vi svaret på den enigma…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s