Duvel Tripel Hop #2 vann!

Något försenad har då tävlingen om vilken humlesort Duvel Tripel Hop kommer ha i fortsättningen avgjorts. Vinnare blev Duvel Tripel Hop från 2012 och den är smaksatt med humlesorten Citra. Den kom bara tvåa när jag körde tävlingen på jobbet.

  
Då vann den variant som kom tvåa i tävlingen tillika min favorit D.T.H. #4 med Mosaic som specialhumle och den lanserades 2014. Det var hela 4509 personer som deltog i röstningen och den ‘nya’ produkten lanseras nästa vår…

  
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s