Ursäkta…

…att jag varit så fårordig den senaste tiden men det har varit fullt upp med annat så jag har knappt haft tid att andas sålunda ej heller blogga.

  
Årets inventering på jobbet har ockuperat mestadels av min tid och öl är roligt nästan jämt utan när man ska räkna dem och föra in dem i exceldokument. Men nu är det klart! En stor klump har släppt och jag känner mig fri för första gången på två veckor.

   
Emellertid har jag hunnit göra lite annat i mellan varven. I fredags höll jag en surölsprovning som jag inte skäms över. Det var ett gäng rariteter som försvann under en synnerligen trevlig kväll även om den innehöll en Belgienförslust i fotboll.

 Under lördagen var det dags att sprida läran igen. Denna gången var det en svensexa som bett mig hålla en ren trappistprovning. Till tonerna av gregorianska munkar och klädd i trappisternas ordensfärger, vitt och svart  fick gästerna i resa bland de sex belgiska trappisterna med Chimayost och Wesvleterenpaté som tilltugg. 

Nu tänker jag dricka en öl, insupa lugnet och varva ner. Inläggsfrekvensen på bloggen under juli kommer som vanligt vara sporadisk. Ha nu en fantastisk semester så hörs vi när vi hörs…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s