En liten flaggning…

Hoppas ni fick tag i 3 Fonteinen Hommage i morse om ni var sugna på det, dock ska det erkännas att det gick fruktansvärt fort. För min del hoppas jag att detta mejl är bevis på att jag är en av de lyckliga… 

 
Om 19 minuter är det dags för ytterligare en häftig tilldragelse (i mina belgiska ögon åtminstone) Då kopplar jag fem olika fat från Brasserie de la Sennejobbet vilket är något jag suktat efter väldigt länge!

  
Jag hoppas ni har möjlighet och lust att komma förbi och jag kan lova er att det är väl värt en omväg. Nu ska jag inte störa mer idag…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s