Uppföljaren!

Knappt har dammet lagt sig efter för superdupervarianten av Cuvée Delphine, som jag tyvärr hittills har gått bet på, förrän nästa eisbockade mastodontöl släpps från Struises magiska pannor och fat.

  
Denna gången har Urbain och Carlo valt att använda Black Albert som grundöl och efter två års lagring på whiskeyfat, dubbel eisbockning samt ytterligare ett år på fat har resultatet blivit BAOS-1 eller Black Albert vintage 2012 on Steroids. Holy moly och oopsy daisy, den här rackaren ska jag inte missa. 

  
Denna dunderbrygd släpps limiterat på bryggeriet och på Struises ölshop i Brygge den 29:e augusti. Övriga, väl valda ölbutiker, får vänta ytterligare en månad tills de får lägga vantarna på det fåtal flaskor som kommer att finnas kvar…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s