To-do-list…

I crescendot av en deadline för den nya uppdaterade Maltesen unnar jag mig lite kvällslektyr i form av ZBF:s öllista eftersom jag ska dit och jobba.

  

Om elva dagar startar den bästa ölfestivalen i Belgien och det är för den tolfte gången i ordningen. Det är mitt åttonde besök och jag har hundrasju tickningar att avverka. Listan i min hand innehåller några helt nya bryggerier med nya produkter, ett gäng öl jag helst skulle slippa och så en hel del bra produkter. Humligt och alkoholsvagt verkar hett kan jag konstatera efter ett par genombläddringar.

  

Det primära med resan är ändock att fylla framtida lådor med allsköns godis samt att träffa alla vänner och bekanta jag har mött under årens lopp. 

Nähä, om man skulle ta och knyta ihop påsen på artikeln som väntar…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s