Tack Linköping…

…och alla ni som kom och förgyllde vår lördag. Det är bara att erkänna att det är vansinnigt roligt att jobba på mässor och det är sällan man får missionera den belgiska ölens lov för så många på så kort tid!

   

 

Detta var min första mässa för året och det är fantastiskt roligt med alla nya möten samt alla gamla bekanta. I år hade vi även besök i montern av Belgoklubbens ambassadörer Berggrens Källare som stod för delikata tilltugg till vår härliga öl. Ett mycket uppskattat inslag som säkerligen dyker upp igen.

Jag vill passa på att tacka arrangörerna, alla besökare, nya och gamla medlemmar samt de övriga utställarna för en fabulöst trevlig och väl genomförd mässa. Tillsammans skjutsar vi kvalitetsölen i rätt riktning. Ett extra tack vill jag rikta till Gustav Lindh som ånyo tog en bild där jag inte ser ut som ett kok stryk!

 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s