Fredagsdrömmar

Likt för de flesta är fredagen inte guds gåva av dagar för mig. Visst är det härligt att få luta sig tillbaka och sippa på en belgare men allt som oftast är veckan knappast slut för mig utan den tar sig sin början.

 

Detta är inget gnäll, jag har valt att ha det så här men jag borde ändå vara tillåten att helgdrömma lite. Imorgon är det mässdags igen och då åker den återfunna smulan på samt den Skrubbianska ölclownigheten men just idag tillåter mig drömma om tickningar jag ännu inte mött…

 

  

  

 Efter en snabb genomscanning av ovanstående öl kan jag bara tacka för den aldrig sinande strömmen av belgiska öl som strömmar igenom detta kluvna land. Jag har förutom ett arbete, en hobby vars ände är lika avlägsen som vårt solsystem. Ha nu en fantomisk fredag så hörs vi snart igen…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s