Festivalresa med Skrubbe..

Igår fick jag ytterligare en skön idé men för att den ska bli genomförbar bygger det på att även ni håller med mig.

IMG_1043.JPG
Som jag redan påpekat är ovanstående festival sannerligen ett event man bör åka på. Dock är det lätt att säga en sak men att resultatet blir ett annat. Nu tänkte jag hjälpa er på traven. Vad skulle ni säga om jag arrangerade en resa till Belgien innehållande festivalbesök och något eller några bryggeribesök i närheten?

IMG_1044.JPG
Ett första utkast till en sådan här resa, ser ut som följer:
Fredagen den 6:e mars:
Avresa från Bromma. Efter landning tar vi oss till Kortrijk där vi checkar in på hotell. Därefter tar vi oss till Vichte och sedan är det festivalen som gäller för hela slanten. Kvällen avslutas för de som orkar på en av Kortrijks ölbarer.
Lördagen den 7:e mars:
Här finns det två scenarior. Antingen ytterligare en dag på festivalen alternativt ett bryggeribesök på exempelvis Van Honsebrouck, Bockor eller De Brabandere. Möjligen skulle man kunna klämma in både och…

IMG_1053.JPG
Söndagen den 9:e mars:
Utcheckning och resa till Mechelen. Sen lunch/tidig middag på Het Anker.
Hemresa
Förutom dessa hållpunkter kommer resan innehålla möjlighet till diverse krogbesök, restaurangvisiter och ölshopping (max 23 kg).
Preliminär kostnad för resan: 5500-6000:-
Summan inkluderar: resa, hotell, transfer, inträde till festival och bryggeribesök samt en livs levande Skrubbe
Det finns åtta platser och om ni är intresserade skickar ni ett mejl till jens.skrubbe@gmail.com

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

6 tankar på “Festivalresa med Skrubbe..

 1. Låter skoj men 5500-6000 för tre dagars resa när en vecka med Monks och Rolfs bussresor kostade omkring 6000 känns som i dyraste laget.

  • Hej.
   Tack för påpekandet.
   Nu är priset inte skrivet i sten men det kommer att hamna där ungefär. Det är alltid svårt att sätta ett pris på saker och ting men jag anser det är skäligt. Självklart har man olika preferenser av vad som är prisvärt och vad man vill få ut av sin resa. Jag tror t.ex att många helst undviker tre och en halv dag i en buss och rent krasst hade resan du refererar till hade blott två dagar i Belgien medan min har tre. Jag hoppas även att mina 14 års erfarenhet av och kunskap om belgisk öl är något värt.

   Vänligen/
   Jens

 2. Finnes det plats for 4-6 nordmenn i bussen Kortijk-Vichte-Kortrijk på lørdag? Vi betaler selvfølgelig vår andel av kostnaden! Annars så treffes vi ”på en av Kortrijks ölbarer” på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s