En glädjande lördagsnyhet!

Kryssa kalendern och boka flygbiljett. Den första maj blev det nämligen klart att Alvinne åter igen kör ACBF* nästa år! Den sjätte och sjunde mars 2015 smäller det och enligt bryggeriet är det tack var Stijn och Melissa från ölbutiken Bierhalle Deconinck i Vichte.

20140503-101702.jpg
Så här såg affischen ut förra gången det begav sig 2012 och förutom Alvinne fanns Struise på plats. Det fanns även ett gäng prominenta ‘utländska’ bryggerier representerade, exempelvis Hair of the Dog, De Molen, Brodie’s, Hawkshead, Haandbryggeriet och Marble Brewery.

20140503-102416.jpg
Detta kommer att bli sjätte gången som den här festivalen går av stapeln även om den gått under lite olika namn över årens lopp. I början flyttade festivalen även runt på olika platser men nästa år kommer den att hålla till på Alvinnes fyra år gamla bryggeri i Moen.

20140503-103121.jpg
Jag har besökt den här festivalen tre gånger och blir det som det brukar kan jag varmt rekommendera ett besök!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

*ACBF är en förkortning för Alvinne Craft Beer Festival…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s