Stöd en god gärning!

Nu finns chansen att gå in och vara delaktig till att ett spökbryggeri blir ett fysiskt bryggeri. Ta den, det kommer åtminstone Skrubbe att göra!

IMG_1026.JPG
I juni 2013 drog detta projekt igång och under namnet Brussels Beer Project och för närvarande producerar de tre superbra öl som tagits fram genom olika omröstningar.

IMG_1030.JPG
Bryggeriet kommer att ligga i centrala Bryssel på Rue Antoine Dansaert 188 där de redan investerat i en 500 kvm stor lokal. Det tilltänkta bryggverket ska ligga på 1000 liter och de planerar att brygga 200 gånger per år. Summan av detta kommer att rendera i 600000 flaskor och om allt blir som de vill ska de vara igång i juli 2015.

IMG_1024.PNG
För blygsamma 160 euro kan du vara delaktig till att dessa mäns dröm blir sann. Som belöning får du tolv öl per år så länge du lever plus att du får 5 % rabatt på allt när du besöker bryggeriet. Det kan bli lönsamt!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

2 tankar på “Stöd en god gärning!

    • Nä, tyvärr får man åka dit och hämta dem. Eller, tyvärr och tyvärr förresten, det ger ju en anledning till att åka till Bryssel åtminstone en gång per år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s