Ölcocktailens återkomst

Det ska erkännas att jag inte är någon stor förespråkare av att göra drinkar, groggar eller cocktails på öl men det är bara att resignera för tanken att det finns en gedigen historia för dylika produkter.

IMG_0438.JPG
Under mina resor till Belgien har jag stött på ett gäng gamla menyer som innehållit öldrinkar. Det har varit de mest fantastiska kreationer men under 00-talet har de varit evaporerade. Nu verkar det dock som ölcocktailen är på väg tillbaks. Tidigare i somras annonserade De Bie om att de och deras öl passade fantastiskt i dessa blandningar.
>
IMG_0439.JPG

IMG_0440.JPG
Die Bie är ett bryggeri som varit igång sedan 1992 och med stort engagemang har landat i 2010-talet Deras öl har varit minst sagt ojämn och gått från gudomlig till vedervärdig. I och med flytten från Loker till Wakken har produkterna stabiliserats.

IMG_0282.JPG
Om man är sugen på att testa öldrinkar med flärd kan jag varmt rekommendera vår systerkrog som erbjuder ovanstående lista.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s