Tack, tack och tack!

Först vill jag passa på att tacka alla er som besökte vår monter under mässan i Göteborg föregående helg! Det är helt suveränt att få ett ansikte på våra medlemmar och framförallt att höra era åsikter, ris och ros!

20140414-170019.jpg
Vidare är jag oerhört tacksam för alla positiva saker ni sa om mig och min blogg, alla lovord om mina små alster jag postar här hemma på kammaren och alla snälla kommentarer på diverse social medier. Det gör mig varm i hjärtat och ännu mer motiverad att fortsätta skriva om Belgien och dess öl.

20140414-170929.jpg
Jag vill även ta tillfället i akt att tacka alla fantastiska kollegor, grymma bryggare och andra trevliga utställare för en väl genomförd mässa! Tillsammans är vi starka och gör Sverige till en ännu bättre ölnation…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

2 tankar på “Tack, tack och tack!

  1. Tack själv, mässan höjdpunkt för egen del! Nyfiken, drack den fantastiska Oerbier för första gången, minns du vilken årgång det var?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s