Reflektioner från en än så länge ‘öde’ ö…

…och med ‘öde’ menar jag torrlagd på belgisk öl. Ja, jag vet, trots 25 grader i luften och stekande sol är jag insnöad. Trots att jag sitter i ett semesterparadis med alla tänkbara faciliteter är det något som saknas mig.
Den lokala ölen släcker törsten men inte begäret.

20140315-115709.jpg
Självklart har jag inte gett upp och jag har fortfarande inte undersökt hela denna atlantiska ö. Idag har jag varit på öns största supermarknad i jakt på den himmelska, belgiska flytande ambrosian. Ingen lycka…

20140315-115750.jpg
Man borde tycka att AB InBev och deras tankar om global världsdominans inte helt utelämnar en marknad bestående av 479000 invånare och en turistnäring som är tre gånger så stor, eller?

20140315-115945.jpg
Det känns förvisso ruttet att behöva ge sitt hopp till denna garguantiska bryggerikoncern men nöden har ingen lag. Sökandet fortsätter…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s