Då kör vi!

Om lite drygt en timme kopplar jag Omnipollo Astral #1. Ett projekt som har som mål att servera purung IPA. Med ett bryggdatum som lyder 22/1 och fattappning den 6/2 så kan det inte bli mycket färskare.

20140220-152655.jpg
Ölen är humlad med den tyska humlesorten Merkur som i både arom och smak har kraftiga toner av bland annat ananas och grapefrukt. Den klockar in på 6,7% och har en IBU på 50.

20140220-155236.jpg
För att ni som besöker mig idag ska få möjlighet att dricka denna tropiska nektar har jag använt mig av lite okonventionella metoder. Eftersom vi egentligen hade leveransdatum imorgon fredag fick jag åka och hämta fatet själv! Vad gör man inte?

20140220-155600.jpg
För att allt ska bli så bra som möjligt och för att jag vill hålla mig till de förhållningsregler som det här projektet medför så vilar fatet nu i kylen och vid koppling har det gjort så i ungefär två timmar. Självklart kopplas det på rengjorda linor och eftersom jag har möjlighet att koppla det på korta slangar gör jag givetvis det. Allt för att göra denna öl så rättvis som möjligt. Har ni chans, kom gärna förbi

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s