Från idé till handling till… #3 Besök av en djävul

Idag hade vi återigen celebert besök från Belgien på jobbet. Duvel/Moortgats nya exportchef för den skandinaviska marknaden är på blixtvisit i Stockholm och eftersom han är ny på posten var ett besök hos oss självklart.

20130218-221857.jpg
Efter den rutinmässiga rundturen och tillhörande artighetsfraser trillade min pollett ner. Den nya exportchefen heter Matthew Willson och det namnet kände jag igen från mejlet jag skickade till bryggeriet för ett par veckor sedan. Det förklarar också varför han var cc:ad och då kunde jag inte undgå att fråga om han hade sett mitt mejl och om de beaktar att göra något av Maredsous 50-årsjubileum.

20130219-141526.jpg
Vänligt men bestämt klargjorde Matthew att stora bryggerier är något tungrodda och inte kan besluta saker i en handvänding men att de har mottagit mejlat och att det ligger på Maredsous Brand Managers (Andy van Hassel) bord. Han tackade för idéen och lät mig förstå att det inte alls var omöjligt att det blir något. Jag hoppas och håller tummarna!
Fortsättning följer, var så säkra…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s