Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag! Valentin, pussar, rött, hjärtan, kramar och öl. Självklart finns det öl i kärlekens tecken och självklart finns det öl som har koppling till dagen!

Bild

 

Först ut är denna lilla fruktbomb från picobryggeriet Den Tseut. Ölen är bryggd som en hyllningsöl till Irma van Canneyt som föddes den 14/2 2008. Hon är dotter till innehavarna av Bierloods, som är en av Belgiens grymmaste ölbutiker! Ölen Irma är också tillägnad den äldsta kvinnan i Belgien, Irma Notteboom, som gick bort i augusti 2008. Hon blev 110 år.

Bild

 

Nästa öl är kärlek! Drie Fonteinen vintagegeuzer är något att hålla varmt om hjärtat. Denna variant med speciellt utvalda lambicer och med något längre lagringstid föddes i mars 2002. Första buteljeringen 2007 visade sig sammanfalla med dagens datum och då valde Armand att lägga till ‘St Valentijn Cuvée’ i titeln. Allt för kärleken!
image
Vi avslutar med en öl som följer dagens budskap. Bubbelgumssöta Ultramour från Ecaussinnes. Passa er för den här keruben ikväll om ni inte vill börja planera för det här!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s