Skvallerbytta bing bång!

Eftersom jag är född i en liten kommun är skvaller inget nytt för mig. Faktum är att folk visste ofta vad man innan man gjort det. Tack gode Gud att det varken fanns Facebook eller instagram när jag växte upp…

20121221-144118.jpg
Jag vill bara göra klart att det här är inget förtal och jag har inga personliga problem med Albert II. Dock är jag väl inte direkt rojalist och jag är som sagt född i stad full av skvaller!
Det ryktas nämligen att kungen har haft lite kvinnoaffärer och som följd av detta har han fått åtminstone ett oäkta barn. Som sig bör förnekar kungen detta..

20121221-145057.jpg
…men Struise har valt ett annorlunda grepp för att berätta för folk om vad som hänt men ändå inte. Barnet har växt upp och heter Delephine Boël. När Struise för några år tänkte döpa en bourbonekfatslagrad Black Albert till ‘4 Black Roses’ blev de ombedda av bourbondestilleriet att inte göra det. Eftersom ölen är en ‘bastard’ och ryktet om Delephine florerade tog de kontakt med henne och bad att hon skulle göra etiketten. Så fick det bli och ölen fick även bära hennes namn. Huruvida detta är sant eller inte låter jag vara osagt men ölen är en fabulöst god…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s