De fula ankungarna?

Mamma Monica sa alltid att:
– Man äter med ögonen.
Som ni förstår menade hon att det man petar i sig även måste se trevligt och gott ut.
När man ser det här undrar man vad Jean-Louis Dits mamma sa till honom?

20121120-001049.jpg
Visst hävdar jag att är ‘belgiska ölens försvarare, nr 1’ men det finns gränser och jag har faktiskt lagt ner tid och pengar på konstskolor. Mmmm, blir ni inte lite sugna på en…

20121120-001538.jpg
Jag har en tanke angående herr Dits smak som jag har fått genom att lägga ihop två plus två minus tre osv. Ångbryggeriet Vapeur har varit i Dits ägo sedan 1984 och då startade han det tillsammans med sin dåvarande fru Anne Marie Lemaire (Sitelle). En dröm gick i uppfyllelse för det unga paret tills tragedin slog till…

20121120-002939.jpg
…1990 exploderade en ångpanna och Sitelle dog! Trots detta fortsätter Dits, han köper ny panna och träffar en ny fru men på vägen händer det något. Jag har aldrig träffat Dits och möjligen är jag ute och cyklar men man undrar ju…

20121120-003401.jpg
Tro inte att jag ringaktar honom som bryggare för det. Det gör jag nämligen inte även om jag kan tycka att han borde hålla fingrarna ur kryddburken ibland och det ryktas om att hans nya fru har satt lås på kryddhyllan. I ölnördssvängen är han hyllad och det är ganska klurigt att få tag på Vapeurs öl så får ni chansen är det värt att prova. Många fula ankungar är fantastiska svanar…

20121120-004739.jpg
Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s