Välkomna till Sir Skrubbes mottagning!

En dag som denna när solen gassar och temperaturen är mer än behaglig är det svårt att tänka sig att hösten är i annalkande men så är det.

Det verkar redan nu som om att det kommer att bli en hektisk sådan och jag är redan i full fart med att planera diverse roliga arrangemang på jobbet. Lägg därtill att det vankas en uppsjö nya belgiska brygder som Sverige aldrig skådat.

Dock är det så att oavsett vad som än händer denna höst, vilka brygder jag än lyfter fram, vilka bryggare som än kommer och hälsar på finns det inget som toppar min riddardubbning i Bryssel!

På självaste nationaldagen den 21:a juli fick jag äntligen den efterlängtade inbjudan och även om jag vetat om detta i över ett år kändes det otroligt hedersamt samt mäktigt.

Denna stora händelse i mitt liv äger rum på lördagen den 3:e september under årets upplaga av Belgian Beer Weekend. Som ett tack till alla er som tagit del av min belgiska mission, varit en del av min, över tjugoåriga, resa samt som stöttat mig i vått och torrt tänkte jag ordna ett par tillställningar under hösten.

Den första av dessa mottagningar sker redan i Bryssel och redan strax efter dubbningen. Jag har lyckats få min gode vän Joel Galy på Brasserie de la Mule att upplåta sin bryggpub under ett par timmar.

Alla ni som läser detta eller får höra talas om det på något annat sätt och är på plats i Bryssel under denna weekend är välkomna. Inget pretentiöst utan man tar en öl eller två, man minglar runt och man umgås med likasinnade.

Om detta låter intressant ser jag fram emot att träffa er eller de ni tipsar på lördagen den 3:e september mellan 14-16 på ovanstående lokal. Bryggeriet/bryggpuben ligger i Schaarbeek på Rue Rubens 95 och från Grand Place tar man sig dit lättast med Metron.

Jag skulle bli superglad om ni vill komma förbi och om ni går i sådana tankar får ni ni gärna mejla mig på jens.skrubbe@gmail.com och berätta hur många ni blir.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s