Nu kan jag inte hålla mig längre!!!

Som ni vet har jag missionerat belgisk öl i över tjugo år och jag lever för samt på belgisk öl. Trägen vinner och får sin belöning.

Jag har vetat detta ett tag och faktum att det skulle skett i år. Först under Belgian Beer Week i september men din blev inställd pga ni-vet-vad och sedan fick jag en ny chans nästa fredag men livspusslet kraschade. Dock kan jag inte hålla mig längre…

…JAG SKA BLI DUBBAD TILL BELGISK ÖLRIDDARE!

I de flestas värld är detta en petitess men i min sfär är det gargantuanskt. Jag är infernaliskt glad, hedrad och stolt.

Honorary Knight of the Knighthood of the Brewers Mash Staff in an enthronement in the Brewers Guild House on the Grand Place of Brussels. This exceedingly rare honor is bestowed upon Jens Skrubbe for rendering loyal service to the brewers of Belgium. It is reserved for those who make an important contribution to the Belgian beer industry, either commercially, politically or socially, and who can therefore present themselves as an ambassador for Belgian beer.

Det hade ju passat mitt tjugoårsfirande exemplariskt att göra det i år men nu är det som det är och jag får vänta till september 2022. Det gör inget och med tanke på att jag har lite tid att förbereda mig tänker jag ha en tackmottagning på svenska ambassaden i Bryssel för de som är närvarade samt inbjudna.

Tack för uppmärksamheten/

Sir Jens Skrubbe

1 tanke på “Nu kan jag inte hålla mig längre!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s