En ambivalent jubilar har bestämt sig!

Som jag tidigare sagt firar jag 20 år i Belgiens öltjänst denna höst. Dock har jag varit i valet och kvalet hur jag skulle lägga upp detta samt att jag har velat fram och tillbaka huruvida det skulle bli ett stort party eller flera små.

Nu har äntligen alla mina hjärnceller enats kring ett beslut. Det blir fest på jobbet i dagarna tre!

Jag drar igång med en förfest onsdagen den 24:e november som övergår i huvudfesten torsdagen den 25:e november för att sedan avsluta med efterfesten fredagen den 26:e november. Om allt blir som tänkt mig kommer detta att bli ett hejdundrande kalas med en uppsjö fenomenala fatöl samt ett stort gäng unika flaskor. Kanske plockas det fram en partyrätt, förhoppningsvis blir det levande musik och antagligen blir det gudomligt roligt.

Se nu till att öronmärka alla eller något av dessa datum i kalendern och är man intresserad av vilka öl som kommer att erbjudas läser ni det här löpande under hösten. Jag hoppas att vi ses!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

1 tanke på “En ambivalent jubilar har bestämt sig!

  1. Pingback: 20 år i Belgiens öltjänst - Skrubbe Jubilerar i dagarna 3 - Pilsner.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s