Jag är tillbaka…

…eller jag är åtminstone här nu igen. Jag ber om ursäkt att jag varit frånvarande och knappt verksam under en lång tid men min tanke är att det ska bli ändring på det.

Faktum är att den här farsoten vi upplevt har tagit mer av mig än vad jag trodde. De flesta, inklusive mig, i mina innersta cirklar har klart sig bra och det tackar jag för men min arbetslust samt framförallt min skapandeglöd har tacklat av. Jag har gjort det som krävts av mig samt styrt upp lite inofficiella provningar men i övrigt varit jag varit djupt passiv. Förlåt…

Dock har semestern gjort mig gott och tanken är att allt ska ta lite mer fart nu. Framför allt är det hög tid att jag styr upp någon typ av firande i höst eftersom jag varit i Belgiens öltjänst under tjugo år. Trots min overksamhet har jag lagt ut lite krokar och från tid till annan under kommande säsong kommer det att ske saker på jobbet. Utöver detta hoppas jag få tid och ork att styra upp lite fler evenemang knutet till denna högtid.

I samband med ursäkten vill jag passa på att tacka er trogna läsare och i nuläget ser fram emot en grym höst. Jag hoppas ni hänger med….

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s