Staffan och Dan går ut i etern…

Idag är det premiär för Staffans, min före detta högra hand på Pressklubben, och Dans ölrelaterade videopod eller vad det nu kan tänkas kallas. Projektet går under namnet Ölbranschen och trots lite tekniska debacle under första avsnittet som postades idag råder jag er att följa detta. Den första i varje månad tänker de sända en timmes avsnitt som kommer att behandla öl i stort och i smått.

Dessa två olika karaktärer (på så många sätt) kompletterar varandra på ett föredömligt sätt (det lilla jag sett) och det är två differentierade kompetenser med olika dialekter som möts i cyberrymden. Fantastiskt!

I varje avsnitt kommer de att ha gäster* från när och fjärran samt från alla delar av ölkulturen vilket borgar för en bred och informativ men ändå uppslupen kanal att titta på. Jag önskar all lycka och ser fram emot fortsättningen…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

*det ser ut som undertecknad är en av dessa….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s