Skrubbe som ciceron.

Ikväll är jag ockuperad med en privat ölprovning för ett gäng på 17 personer. Om ni inte har förstått det är jag tillgänglig för dylika arrangemang så länge båda parter är överens med plats, pris och produkter.

Utöver det håller jag mina Skrubbeprovningar från tid till annan. Dessa är ofta lite mer omfattande, dyrare samt innehållande brygder som aldrig eller sällan siktats på våra breddgrader. Dessa brukar ni kunna läsa om här och på lördag råkar just en sådan gå av stapeln.

Denna gång berör jag 15 olika ekfatslagrade belgiska brygder och om ni sent om sider fått lust att delta har det på grund av ett avhopp dykt upp en plats (styrkan på dessa öl gör att det kan utökas till två t.o.m. tre platser om ni inte vill gå själva).

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s