Sorgligt värre…

Att jobba med belgisk öl innebär tyvärr inte bara glädje och lycka. Idag kommer jag med den otroligt tråkiga nyheten att en av belgisk öls stora förkämpar och hjältar har lämnat oss.

Igår nåddes jag av budet att den hawaiiskjortsprydda belgovirtuosen Chris ‘Podge’ Pollard gått bort. Jag hann bara träffa den inspirerande ‘Podge’ ett par gånger och han är en av anledningarna till att jag alltid har ‘smulan‘ på mig när jag åker till Belgien. Denna store lilla man har gjort guidade resor till Belgien sedan 1994 och skrivit ett flertal böcker kring och om den belgiska ölfloran samt var man kan hitta den. Mitt flöde är översvämmat av kondoleanser till denna spridare av den belgiska ölen och jag kan tyvärr bara instämma i klagosången. En sorgens dag…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s