Skepp ohoj!

Idag släppte äntligen Belgoklubben en fantastisk resa jag har varit bekant med under en tid. Några av er har med största sannolikhet redan sett det men för er som har missat det vill jag berätta att senare i höst ska vi ha en belgisk ölbonanza till sjöss!

Tillsammans med Silja Line kommer vi att genomföra två stycken dygnskryssningar i oktober och med oss på båten kommer det att finnas en uppsjö bryggare, ännu mer belgisk öl, en jazztrio, ost samt choklad och mycket, mycket mer.

Denna spektakulära resa kommer att innehålla en ölfestival med tolv olika bryggerier, tio belgiska och två svenska*. Förutom detta kommer det att finnas en belgisk ölbutik med över 100 olika produkter, det kommer att hållas olika typer av provningar, vi kommer att styra upp tre av båtens restauranger och vi kommer att äga en alldeles egen lounge med grym öl samt Jacques Brel spelad av Belgoklubbens egen jazztrio.

De båda resorna går av stapeln antingen 18:e-19:e oktober eller 19:e-20:e oktober. Låter detta intressant eller om ni vill veta mer föreslår jag att man går hit. Jag lovar att ni inte vill missa denna resa och uppmanar alla som gillar belgisk öl att hänga med.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

* Alvinne, De Dolle Brouwers, Brasserie Minne, Verzet, Vliegende Paard, Het Nest, Vicaris, Hof ten Dormaal, Tempel Brygghus och Eskilstuna Ölkultur. Ytterligare två belgiska bryggerier kommer att släppas inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s