Cantillon Blåbær 2018

Imorgon kommer jag ha möjlighet att testa en uppsjö nya Cantillonprodukter men snart är det dags för alla hugade blåbärstörstande Cantillonvänner att ställa sig i kö utanför ölshopen Himmeriget i Köpenhamn. Torsdagen den 10:e maj klockan 12 släpps den högt eftertraktade Cantillon Blåbær och vill man försäkra sig om en flaska gäller det att hänga på låset!

  
I år finns det endast 150 feberfria* centilitersflaskor och 150 75:or till försäljning vilket innebär att de kommer att ta slut fort. I år är upplagan så begränsad att man heller inte har möjlighet att dricka den på plats utan man får nöja sig med 2016 års upplaga på fat. God jakt!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

*37,5 (taget från Albert & Herbert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s