Det våras…

Nu är den utlovade beställningen med nyheter på ingång dock jobbar vi med Belgien så man vet inte riktigt när den dyker upp. Osäkerheten är detsamma med nedanstående bryggerier men jag har blivit lovad produkter  från alla fyra vilket känns både hedersamt och roligt!

  
I tur och ordning verkar det som om jag äntligen kommer få in fat från Struise. Detsamma gäller de unga killarna från Verzet som kommer att skicka en uppsjö av deras fantastiska produkter vilket jag ser fram emot. Vidare verkar det som om både Cantillon och Bokkereyders suveräna syrliga brygder dyker in någon gång unde denna härliga årstid. Jag håller tummarna men vågar inte lova något innan jag ser produkterna i varuintaget.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s