Nyheter under våren 2018…

Förvisso är inte 2017 över än och jag har några trumfkort kvar att spela innan nyårsklockorna ringer. Bland annat verkar det bli så att jag äntligen får in Stille Nacht på fat men jag vågar inte ropa hej förrän jag ser faten med mina egna ögon. Förutom mängder av annan julöl kommer det även kopplas några svenskbelgiska samarbetsöl och lite udda Alvinne samt något ur lambicens fantastiska värld.

Men nu var det kommande brygder under första halvan av nästa år jag skulle prata om. Som brukligt ser det ut att bli en uppsjö belgare som aldrig förr serverats i Sverige, det är produkter som spänner mellan högt och låg samt kända varumärken och helt okända. 

Förhoppningvis finns det något för alla smaker även om jag vet redan att några brygder dyker in för att stilla en nyfikenhet snarare än att ge en gudomlig smakupplevelse. Dock ser jag fram emot att hitta de där guldkornen vilket nästan alltid finns där.

Givetvis är det inte bara otickade öl i detta potpurri men av dessa 27 öl som syns på bild har jag endast druckit 10 vilket känns extrakul! 

Om allt blir som jag vill tittar dessa in på jobbet i mitten på februari och sedan kommer de att potioneras ut under diverse Skrubbetorsdagar. Håll utkik eller hör av er om det är något som lockar…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s