Svensk-belgiska synergier!

Under våren kommer jag att köra ett event på jobbet som går under arbetsnamnet ‘hitta svennen’. Det innebär att jag kommer koppla svenska belgokloner samt genuina belgare och gästernas uppgift blir att lura ut vilken öl som är bryggd i Sverige.

Ett något mer seriöst evenemang står det ambitiösa gänget på Malmö Brygghus för. Inte nog med att de håller på att styra upp den grymmaste belgofestivalen Sverige hitintills har sett utan nu planerar de även att iscensätta en svensk tap-take-over i Bryssel med 10 olika svenska bryggerier som får bidra med två öl var. Kul initiativ och jag hoppas att det blir lika uppskattat som sist!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s