Två festivaler på en helg!

Oftast är livspusslet svårt att få ihop och ständigt tvingas man skarva och trolla lite för att det ska att gå ihop men några få gånger faller bitarna på plats utan större ansträngning! Ett exempel är min kommande helg vilken jag kommer att tillbringa i Liège på grund av att jag blivit inbjuden av Liège Beer Routes.

  

Som om inte det vore en ynnest nog att vallas runt Liège med omnejd den kommande helgen, vilket kommer innebära besök på fem olika bryggerier samt att dinera på några härliga krogar och dessutom se ickeölrelaterade sevärdheter, råkar det sammanfalla med två ölfestivaler som passar in i detta tighta schema.  

  
Av dessa två festivaler kände jag mycket väl till den ena även om jag inte kunnat delta de två tidigare åren mest på grund av ovan nämnda livspussel. Festivalen jag pratar om är Hof ten Dormaals blott tre år unga Leuven Innovation Beer Festival som drar igång på söndag (4:e juni). Jag kommer bara förvisso ha max ett par timmar där men det är tanken som räknas!

  
Festival nummer två jag kommer att ha möjlighet att bevista en och eventuellt två gånger under min weekend. Festiviten med namnet Summer Beer Lovers Festival har passerat min radar innan men när jag nås av den inser jag att det finns både nya bekantskaper och gamla vänner bland montrarna. Det låter hur lovande som hel

  
Bilden ovan visar ett urval av de bryggerier som närvarar och min intention är att jag kommer spendera all ledig tid där…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Två festivaler på en helg!

  1. Hej.. vi har biljetter till Leuvens inovation beer festival måndagen den 5 juni. Så är du där då får vi säga hej. vi kommer nog vara där från öppning till stängning. mvh Niklas Åhman med resesällskap så som Martin och Roy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s