Trevligt besök från Vanderghinste.

Idag hade vi, som jag berättade förra veckan, celebert besök av Roland Dutoit från ett av de äldsta familjebryggerierna i Belgien. Under en lång tid var de kända under namnet Bockor men sedan ett par år tillbaka har de tagit tillbaka familjenamnet Vanderghinste.

  
Anledningen till besöket var till mångt och mycket Sverigelanseringen av den friska syrligheten Cuvée des Jacobins Rouge på fat. Under dryga två timmar berättade Roland om bryggeriet och dess produkter samtidigt som vi betade oss igenom sju av dem.

 Mycket av det Roland berättade visste jag redan men det var två väldigt gemytliga timmar och innan han försvann hann jag byta ett par ord samt föreslå ett par saker som förhoppningsvis blir verklighet någon gång i den närmaste framtiden..

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s