Nya öl på ingång…

i både strupe, till hemmet och på jobbet. Härliga öltider helt enkelt! Eftersom, den förvisso inte helt lediga, helgen börjat nu har jag hällt upp en tickning i glaset. 

  
Vidare har under det avbrutna skrivandets gång levererats en sedan länge saknad låda med diverse olika belgiska öl och självklart ett par tickningar, såsom Wipers Times 16 och Brugge Tripel Prestige, vilka sedermera även kommer att dyka upp på min arbetsplats. Möjligen försvinner någon av dessa skönheter lite senare under kvällen…

  
Slutligen kan jag meddela att inom ett par veckor kommer vi få in ett 30-tal nya produkter till Pressklubbens hyllor. Det är alla möjliga och omöjliga belgiska ölstilar men framförallt är det öl som till åtminstone 95 % aldrig tidigare funnits i Sverige. När de dyker upp om några veckor kommer jag fördela ut dem under resten av våren så håll utkik om ni är nyfikna…

  
Ha en fortsatt trevlig fredag.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s