Pannepear 2016

Att Struise är ett av det mest innovativa bryggerierna i Belgien råder det ingen tvekan om. Under femton års tid har bryggeriet producerat en uppsjö fantastiska brygder. Sedan knappt ett år tillbaka har de även börjat göra destillat på sina egna öl.

  
Nu tar de ytterligare ett kuinariskt steg. För några veckor sedan plockade bryggeriet dessa päron och efter mognad har de nu fått ett nytt hem. Skalade och urkärnade ligger de numer tillsammans med 72 %-igt Pannepot-destillat från 2015 på glassburkar.

  

Struise har döpt projektet till Pannepear 2016 och dessa delikatesser kommer att finnas i ytterst begränsad upplaga när de har legat till sig i spriten och det beräknas till slutet på året. Vad skulle man inte göra för att komma över en sådan här burk?

  
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s